Wie ben ik

Mijn naam is Allard Hauer

Een belangrijk onderdeel van het leven is keuzes maken. En daar de verantwoordelijkheid voor nemen. Lange tijd heb ik mijn keuzes uitgesteld, genegeerd en niet willen en durven nemen. Ruim 10 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om er niet meer voor weg te lopen en de verantwoordelijkheid te nemen. Onder andere door de Nu-methode en NLP ben ik blokkeringen gaan opruimen en ben nu krachtiger, sterker, helderder, liefdevoller, creatiever en veel gezelliger geworden. En door eigen ervaringen en diverse workshops en trainingen heb ik ontdekt dat communicatie een essentiële rol speelt in het leven. En ook hoe ik deze ervaringen kan inzetten om anderen inzichten te geven, vaardigheden te leren en meer plezier te maken. Met al deze kennis coach ik mensen en train ik teams op een open, humorvolle en leerzame wijze. Maar ook confronterender, directer en als het nodig is dan vertel ik mijn waarheid en die wil niet iedereen horen. Hier ben ik mij terdege bewust van, alleen denk ik dat het soms nodig is om mensen wakker te schudden, om iets te leren of om eens op een andere manier naar het leven te kijken.

Door dit bewustwordingsproces dat ikzelf doormaak begrijp ik steeds beter wat mijn rol is en wat ik mag doen hier op aarde. Eén van die rollen is dat ik met mijn eigen praktijk andere mensen kan en mag bijstaan en ondersteunen om meer bewust te worden van hun eigen weg en verantwoordelijkheid. Bewust worden van hun eigen kracht en licht. Hiervoor maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen, geleerde technieken en methodes en mijn intuïtie. En ben ik beschikbaar als verandercoach en trainer om iedereen te ondersteunen die daar behoefte aan heeft.