Training ‘Mijn Manier’

Training ‘Mijn Manier’

Hoe fijn zou het zijn als je een manier zou weten en gebruiken die ervoor kan zorgen dat je de beperkende overtuigingen of emoties waar je last van hebt op te lossen. Zodat je snel je weer lekker voelt, vol zelfvertrouwen bent en duidelijk weet wat je wil. In deze training leer je een manier om direct invloed te hebben op je eigen leven en om weer in actie te komen, te handelen en je leven weer met plezier en vreugde te gaan beleven.

De training bestaat uit 2 delen. Het eerste deel gaat over zelfbewustzijn en zelf-analyse. Hoe doe je dat, je leert praktische vaardigheden om je bewust te worden van je eigen overtuigingen en hoe je deze kan veranderen. En hoe analyseer je dan je zelf? Ook dat komt aan bod en krijg je praktische tools voor.

Het tweede deel gaat over keuzes maken. Elke dag maak je opnieuw keuzes. Vaak bewust maar ook regelmatig onbewust. Als we meer bewust zouden zijn van de momenten dat we onbewust keuzes maken, dan zijn we beter in staat om ons leven te sturen en grip te hebben op de verschillende situaties in ons leven. Ook de momenten dat we wel bewust zijn van de keuzes is het prettig om in alle vrijheid te kunnen kiezen zonder beïnvloedt te worden door blokkerende overtuigingen, weerstanden, angsten of invloeden van anderen. In deze training gaat het over het bewust worden van ons zelf en de keuzes die we maken. Over het leren kijken naar jezelf zonder oordeel om zo de keuzemomenten helderder te laten zijn. En te leren hoe keuzes te maken en wat je daarvoor kunt gebruiken om tot goede keuzes te komen. Over het keuzes maken vrij van angsten, weerstanden, blokkerende overtuigingen of invloeden van buitenaf. Voor meer bewust functioneren in het dagelijks leven. Voor bewuster keuzes kunnen maken. Om er achter te komen “wat wil ik” en “wat ga ik nu doen”. 

Deze trainig is nog niet gepland. Mocht u toch al interresse hebben dan kunt u altijd contact opnemen voor een eventuele training op maat.

 

Locatie :

Nog niet bekend.
 
U kunt zich opgeven via de contactpagina.
Per email, per telefoon of een berichtje via deze site.