Coaching

Orion Coaching

Er kunnen momenten zijn in je leven waarop je het even niet meer weet. Je weet niet wat en hoe te kiezen of het is gewoon onduidelijk. En je hebt behoefte aan reflectie, helderheid en inzicht. Je ziet het niet meer hoe je het wil of verder kan, voor je gevoel zit er iets in de weg of is er iets geblokkeerd, je weet niet meer waar naar te luisteren. Kortom je wilt iets veranderen, zodat je weer een idee, een beeld, een gevoel hebt waar je naar toe wil en hoe je het wel wil hebben.

Orion Coaching begeleidt je naar dat punt zodat je weer verder kunt en het weer helder is. En dat je gemotiveerd en geïnspireerd je weg kunt vervolgen.

Orion Coaching is coaching met humor waarbij serieus op je situatie ingegaan wordt, zonder drama en vooral op mogelijkheden gericht. Een kritische analyse van de situatie waarbij er heel relativerend gekeken wordt naar wat er speelt en wat er voor nodig is om het te veranderen. En het is gericht op het terug vinden van je persoonlijke kracht. Zodat je weer weet wat je wil en met een goed gevoel en een helder beeld verder kan.

En om dat te bereiken gaan we in gesprek. En in plaats van elke week een uurtje te plannen en te praten doen we dat een halve of hele dag. Zo is er ruimte om tot de kern te komen. Jij staat centraal en we gaan door tot we resultaat hebben. Op deze manier ervaar je direct na de sessie dat er iets veranderd is waar je dan ook daadwerkelijk mee aan de slag kan. De inzichten tijdens de sessie veranderen je beeld van de situatie en geven je een ander gevoel en diverse handvatten om mee te werken. Aan het einde van deze sessie maken we afspraken over het vervolg om te zien dat je ook daadwerkelijk actie onderneemt. In overleg maken we dan ook een afspraak voor 1, 2 of 3 terugkom triomf sessies van een uur om te zien of er nog ietsje bijgestuurd mag worden of dat het helemaal goed gaat.

Investering in deze levensverandering is:

Hele dag € 500,- (van 9:00 tot 17:00 inclusief lunch)

Halve dag € 250,- (van 9:00 tot 13:00 of 14:00 tot 18:00)

Terugkom Triomf sessie € 100,- per sessie (duurt 1 uur)